""

Aslan’dan öğrencilere destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:19

Aslan’dan öğrencilere destek

Yerköy Mesleki ve Teknik Lisesi ve Başkentteki Yerköylüler Derneği, Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

Aslan’dan öğrencilere destek
Son Güncelleme :

25 Mart 2017 - 7:00

Yerköylüler Derneği Başkanı Mesut Kaya, Yerköy Mesleki ve Teknik Lisesi başarılarına yeni başarılar eklemek için tüm kadro yarışmaya hazırlandığını ve yarışma için sponsor olan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan’ı ziyaret ettiklerini söyledi.
Başkan Kaya konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
“Mayıs ayında yapılması planlanan uluslararası robot yarışmasına hazırlanan Yerköy Mesleki ve Teknik Lisesine sponsor olan Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan’ı ziyaret ederek teşekkürlerimizi iletmek istedik. Bende Yerköy Mesleki ve Teknik Lisesinden mezun olduğum okulumun başarılarıyla gurur duyuyorum. Mayıs ayında yapılacak uluslararası arası robot yarışmasında okulumuza bu yarışmada sponsor olarak destek olacak. Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Settar Aslan beyi, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Şube Müdürü Kadir Yılmaz, Okul Müdürü Hanifi Şahin, Müdür Yardımcısı Bilal Yatmaz ve Yerköy İlçe Spor Müdür Vekili Mehmet Kılıç bizleri ziyaret ettiler.
Öz Orman İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan bey bilim adına mücadele eden ve ülkesine hizmet edecek gençlere her zaman destek olduklarını ve olacaklarını bu gurur verici başarıya sahip çıkacağını söyledi. Şimdiden desteklerinden dolayı Sayın Genel Başkan Settar Aslan ve Öz Orman İş Sendikası’na teşekkür ederiz” dedi.Gerçekleşen ziyaret sonrası günün anlam ve önemine dair hatıra fotoğrafı çekinildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.