""

Aslolan Yozgat Değil Mi? « Yeniufuk Gazetesi

23 Eylül 2024 - 20:27

Aslolan Yozgat Değil Mi?

Aslolan Yozgat  Değil Mi?
Son Güncelleme :

23 Eylül 2024 - 18:10

Yozgat’ta geçen hafta siyasi yönden yoğun bir trafik yaşandı. Şehir merkezi ve ilçelerde genelde yaşanan trafik yoğunlukları çoğunlukla halkı rahatsız etmiş olsa da bu defa yaşanan yoğunluktan vatandaşlar rahatsız olmak yerine memnun kaldı.
Bu trafiğin yaşanmasına vesile olan Ak partililer, vatandaşın ayağına kadar giderek, dertlerini dinleyip toplumun talep ve isteklerini yakından görme fırsatı buldular.
İl merkezinden başlayan trafik yoğunluğu 13 ilçe ve beldelere kadar ulaştı.
Yozgat’ı Bakanlık programı kapsamında kimler ziyaret etti, tekrar hatırlatmak isterim;
Gençlik ve Spor Bakan yardımcısı Enes Eminoğlu ile başlayan ziyaret zinciri Aile ve Sosyal Politikalar Bakan yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu ile devam etti.
Bu ziyaretlerden hemen sonra Ak Parti genel merkezi tarafından “Özümüzden Geleceğe” sloganı ile “Türkiye Buluşmaları” kapsamında ise, Bilgi ve Teknolji Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri başta olmak üzere Yozgat Milletvekillerimiz Abdülkadir Akgül ve Süleyman Şahan ile birlikte Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, MKYK üyesi Sümeyye Bozkurt, Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Murat Cahid Çıngı ve Ayşe Böhürler, MDK üyesi Büşra Koyuncu, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, MKYK üyesi Ali Demirel, Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, MKYK üyesi Harun Çelik ve Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Yozgat programında yer aldı.
Ak Parti Genel merkezi ve Yozgat il teşkilatı arasında ortaklaşa yapılan program kapsamında bir genel başkan yardımcısı, iki bakan yardımcısı ve 12 Milletvekilinin Yozgat’a gelerek, çalışmalara eşlik etmelerinin temel noktası kentimize bundan sonra yapılacak çalışmalarda destek olmaktır.
Yazımın başlığında “Aslolan Yozgat Değil Mi?” derken, geçen hafta yapılan siyasi çalışmalara genel bir çerçeve çizmeye çalıştım. Genelden yerele dönüp baktığımızda ise, kamuoyu Belediye başkanı Kazım Arslan’ın parti değiştirerek, Ak partiye geçip geçmeye konusuna yoğunlaştı.
Burada bana göre asıl sorulması gereken ve yazımın başlığında da ifade ettiğim söylemin altının doldurulması ve Yozgat’a bir katkısının olup olmayacağına bakmak daha doğru olur diye düşünüyorum.
Sonuçta partiler bir amaç değil, araçtır. Burada önemli olan araçları doğru şekilde kullanarak, bulunduğumuz yere, yöreye faydalı hizmetler sunmaktır.
Mesele burada konuya kişisel bakmaktan ziyade toplumun faydasına yararlı hizmetlerde bulunmak olmalıdır, diye düşünüyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.