""

Atatürk 78. Ölüm yıldönümünde Sorgun’da törenle anıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:00

Atatürk 78. Ölüm yıldönümünde Sorgun’da törenle anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78′ nci yıldönümünde tüm ülke genelinde olduğu gibi Sorgun’da da düzenlenen törende saygıyla anıldı.

Atatürk 78. Ölüm yıldönümünde  Sorgun’da törenle anıldı
Son Güncelleme :

11 Kasım 2016 - 7:00

Anma töreni Sorgun Hükümet Konağındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenkler sunulup, iki dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesi ile sona erdi. Törene, Kaymakam Vekili Oğuzhan Sargın, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Gezer, Cumhuriyet Başsavcısı Caner Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Ali Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.