""

Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren lise öğrencisi büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 08:37

Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren lise öğrencisi büyük beğeni topladı

10 Kasım Atatürk’ü anma programında Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren Yozgat Nida Tüfekçi Güzel sanatlar Lisesi son sınıf öğrencisi Eda Gündüz, yorumu, sahneye olan hakimiyeti ve mikrofonik sesiyle katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiren  lise öğrencisi büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

11 Kasım 2016 - 7:00

Doğup büyüdüğü Akdağmadeni’nden yetişip ülkemizin müzik kültürüne ismini altın harflerle yazdıran Nida Tüfekçi’nin adını taşıyan “Güzel Sanatlar Lisesinde okuyan Eda, okuduğu şarkılarla adeta sesimi keşfedin diyor yetkililere.
10 Kasım Atatürk’ü Anma programında Atatürk’ün sevdiği şarkıları ı seslendiren Eda Gündüz, Vali Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanı Kazım Arslan başta olmak üzere salonu dolduran kalabalığın takdirini topladı. “Nazende sevdiğim” adlı şarkıyla salondan büyük alkış toplayan Eda Gündüz, ikinci kez solo olarak sahneye çıkmasında seslendirdiği “Yeni Cami Avlusunda Ezan Sesi var” adlı şarkıyla beğenisini ikiye katladı.
Müziğe olan tutkusunun, Akdağmadeni Muşalikalesi İlköğretim Okulunda başladığını söyleyen Eda Gündüz, bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar Lisesi’ni tercih ettiğini belirterek “ Müziği seviyorum, sahneyi seviyorum, var olan yeteneğimi geliştirmek istiyorum, Türk halk müziği, sanat müziği, hafif müzik, ara sıra da batı müziği de okuyorum “ diyerek, boş vakitlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.
Sahneye olan hakimiyeti, masumane duruşu ve kendine has yorumu ile kattığı duygularıyla dinleyicileri mest eden lise son sınıf öğrencisi Eda Gündüz, Yozgat için müzikte bir değer oluşturuyor. Müziğe olan ilgisiyle bilinen Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın da dikkatini çeken Eda Gündüz’ü Vali Kemal Yurtnaç da program sonunda tebrik ederek, çok beğendiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.