""

Atlı, milli takıma seçildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:03

Atlı, milli takıma seçildi

Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Şevval Atlı, U15 Yıldız Kız Basketbol Milli Takımı’na seçildi.

Atlı, milli takıma seçildi
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

Milli sporcu, 2018 yılında oynanacak olan Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için 27-30 Kasım 2016 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilecek olan kampa katılacak.
Ankara’da düzenlenen U15 Yıldız Kız Milli Takımı seçmelerine katılan ve gösterdiği üstün performans ile Milli Takıma seçilen Yozgat Çözüm Koleji 9. sınıf öğrencisi Şevval Atlı’nın, hedefinde bu kez de Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı var.
Amacının iyi bir basketbolcu olup Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyen Atlı, sporun yanında eğitimine de ağırlık verdiğini ifade etti. Atlı, “Eğitimim benim için çok önemli. Spor ve eğitimi bir arada tutmak benim için çok zor olmuyor. Bazı problemler olsa da ikisini birlikte yürütebiliyorum. Hedefim iyi bir basketbolcu olmak ve Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmek. Ayrıca A Milli Takım’da gelecekte ülkemi temsilen oynamayı çok isterim. Milli takımın yanı sıra ileride Fenerbahçe Bayan Basketbol takımında da oynamak istiyorum. Bu süre zarfında hocalarımdan gereken desteği fazlasıyla gördüm onlara da çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Milli takım seçmelerinin ilk olarak Ankara’da yapıldığını belirten Atlı, “Ankara’da birçok şehirden gelen 60’a yakın basketbolcu arasında seçmeler yapıldı. Seçilenler bir üst kademeye yükseldi. Tekrar Ankara’da bir seçme daha oldu. Oradan da 43 kişi seçmelere kaldı. Sonra Samsun’a Milli Takım kampına katıldık. Oradan da U 15 Bayanlar Milli Takımı’na seçildim. 27-30 Kasım arası Milli Takım kampına gideceğim.” şeklinde konuştu.
Başarılı sporcu Şevval Atlı’nın milli takıma seçilmesinde emeği geçen Yozgat Çözüm Koleji Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Çelik ise “U 15 Yıldız Kız Milli Takımına Şevval Atlı isimli 9. sınıf öğrencimiz müsabakalarda gösterdiği performansla milli takıma seçildi. Orta Anadolu Bölgesi’nden iki sporcu milli takıma seçildi. Bunlardan birisi de bizim sporcumuz Şevval Atlı oldu. Kendisi oldukça iyi bir sporcu ve okulda dersleri de çok iyi. Genelde sınavlarda dereceye giren bir öğrencimiz. Kendisiyle ders konusunda da basketbol konusunda da gurur duyuyoruz. Kendisine milli takım kampında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19