""

ATO Ekonomi kulübünden Yozgat ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:24

ATO Ekonomi kulübünden Yozgat ziyareti

Yozgat’ın yatırım fırsatları ile ilgili yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor.

ATO Ekonomi kulübünden Yozgat ziyareti
Son Güncelleme :

26 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat’ın yatırım fırsatları ile ilgili yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor.
Daha önce yapılan tanıtım çalışmalarından haberdar olan ve ilimizin yatırım fırsatlarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen yatırımcılardan sonra şimdide Ankara Ticaret Odası Ekonomi Kulübü üyeleri ilimize gelerek Vali Kemal Yurtnaç ile görüştü.
Yedi kişilik bir heyetle ilimize gelen ATO Ekonomi Kulübü, Yozgat’ta ki yatırım fırsatlarını yerinde incelemek ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara destek olunması açısından gerçekleştirilen ziyarette Oran Kalkına Ajansından Yozgat’ta ki yatırım fırsatları konusunda bilgi aldılar.
ATO Ekonomi Kulübünün Türkiye genelinde hatırı sayılır sayıda iş adamı üyesi olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Yozgat’ın yatırım potansiyelini hem yurtiçi hem de yurtdışında ön plana çıkarmak, ilimize yatırımcı çekmek amacıyla yoğun bir tanıtım çalışması içerisine girdik. Yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarımızı ilimize davet ederek iş adamları zirvesi yaptık. Yine iş adamlarımızı ziyaret ederek ilimize yatırım yapmaları konusunda davette bulunduk. Turizmin devleri diye nitelendirebileceğimiz kişilerle toplantılar yaptık.
Ekonomist, Para ve Türk İdare Haber Dergisi gibi ülke genelinde dağıtımı yapılan dergilerde, ulusal haber kanallarında, ulusal gazetelerde ilimizin yatırım fırsatlarını ülke gelenine ve yurt dışına tanıtma imkanı bulduk. Şimdi bu yaptığımız tanıtım çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. Yaptığımız tanıtımlardan haberdar olan ve davetlerimiz üzerine ilimize gelen yatırımcılarla yatırıma yönelik toplantılar yaptık ve olumlu sonuçlar almaya başladık. ATO Ekonomi Kulübü de yatırım fırsatlarımızdan haberdar olarak Yozgat’ın yatırım potansiyelini yerinde görüp fikir alışverişinde bulunmak üzere ilimize geldi” dedi.
ATO Ekonomi Kulübü Üyesi iş adamları ile toplantı gerçekleştireceklerini belirten Vali Yurtnaç, “İlimizde misafir ettiğimiz ATO Ekonomi Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerine ilimizin tüm fırsatlarını anlattık. Onlarda bu fırsatları hem diğer yönetim kurulu üyelerine hem de üyeleri olan yurt genelinde ki iş adamlarına anlatacaklar ve Ankara’ya davet edecekler. Bizde onlarla toplantı gerçekleştirip ilimizin tüm fırsatlarını ATO Ekonomi Kulübü üyesi iş adamlarına anlatma ve ilimize yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulunma fırsatı bulacağız. Ben inanıyorum ki Yozgat orta vadede hak ettiği yere gelecek” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.