""

Avrupa’yı dize getirdi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:43

Avrupa’yı dize getirdi

Milli halterci hemşerimiz Furkan Özbek Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Avrupa’yı dize getirdi
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 11:44

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nın üçüncü gününde erkekler 67 kiloda yarışan Muhammet Furkan Özbek; koparmada 145 kilo ile bronz, silkmede 178 kilo ile altın, toplamda ise 323 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı. Muhammet Furkan Özbek, elde ettiği başarılar ile koparma, silkme ve toplamda Avrupa gençler rekoru kırarak büyükler Avrupa şampiyonu oldu.
Muhammet Furkan Özbek, altın madalya kazandığı ve İstiklal Marşı’nı dinlettiği için büyük onur duyduğunu söyledi. Özbek ayrıca, antrenörlerinin ve Halter Federasyon Başkanı Tamer Taşpınarın kendisine büyük destek verdiğini için teşekkür etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19