""

Avukat Ruhi Bacanlı ve Bacanlı ailesinin acı günü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 21:29

Avukat Ruhi Bacanlı ve Bacanlı ailesinin acı günü

Yozgat Barosu Avukatı ve Yozgat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ruhi Bacanlı, önceki gün en acı günlerinden birini yaşadı.

Avukat Ruhi Bacanlı ve  Bacanlı ailesinin acı günü
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2017 - 7:00

Bacanlı, kendisi gibi avukat olan ağabeyi Çınar Bacanlı’yı Pazar günü Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından yakınları ve sevenleri son yolculuğuna uğurladı.
Yozgat’ın köklü ailelerinden Noter Vedat Bacanlı, Ali ve Yozgat Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Avukat Ruhi Bacanlı’nın ağebeyi Çınar Bacanlı’nın (76), vefatı ülkücü camiada da büyük üzüntü yarattı. Merhum Bacanlı, uzun yıllar Yozgat Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yaptı. Daha sonra mesleğini Ankara’da sürdürmüştü. Bacanlı’ya son görevini yerine getirmek için tarihi caminin avlusu, meslektaşları, arkadaşları ve sevenleri tarafından hıca hınç doldu. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Bacanlı’nın cenazesi Sarıtopraklıktaki aile mezarlığına defnedildi. Cenaze sonrası Çınar Bacanlı’nın çocukları ile kardeşi Av. Ruhi Bacanlı, sarı topraklık mezarlığında bulunan taziye evinde, taziyeleri kabul etti. Bizlerde Yeniufuk ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Bacanlı, ailesine başsağlığı dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.