""

AYÇ Koleji öğrencileri’nin 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 09:51

AYÇ Koleji öğrencileri’nin 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı

Yozgat’ta eğitim başarısının artırılmasına önemli katkılar sağlayan AYÇ Koleji, minik öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği büyük beğeni topladı.

AYÇ Koleji öğrencileri’nin 23 Nisan etkinliği büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 17:54

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eski Belediye Başkanı Celal Köse, AYÇ Koleji Müdürü A Fahri Yaşar, öğretmen, öğrenci ve e veliler katıldı.
Düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösteriler katılımcılardan büyük alkış aldı. AYÇ Koleji Müdürü A Fahri Yaşar, yaptığı konuşmada; 23 Nisan bayramının önemine değindi.
Yaşar, “23 Nisan 1920, milletimizin egemenliğini kazandığı, tutsaklıktan kurtulduğu ve özür iradesi ile tarihini yeniden yazmaya başladığı gündür. 23 nisan birlik ve beraberliğimizin teminatı, çocuklarımızın geleceğinin güvencesidir. Çocuklarımıza sahip çıkmak geleceğimize sahip çıkmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele de emeği geçmiş olan herkesi saygı ve rahmetle anarken TBMM’nin açılışının 104. Yılını, milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını” kutluyorum.”diye konuştu./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.