""

Aydıncık Kaymakamlığı şehit annelerini unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:31

Aydıncık Kaymakamlığı şehit annelerini unutmadı

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, Anneler Günü nedeniyle ilçede bulunan şehit annelerini ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Aydıncık Kaymakamlığı  şehit annelerini unutmadı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2017 - 7:00

Şehit Bekir Şimşek’in Aydıncık Merkez, Şehit Zemçi Doğan’ın Güroğlu, Şehit Ali Çelik’in Büyük Toroman köyünde yaşayan annelerini ziyaret eden Kaymakam Yavuz Akyol, şehit annelerinin elini öperek, Anneler Günü’nü kutladı.
Tüm şehitleri rahmetle ve şükranla andıklarını belirten Kaymakam Yavuz Akyol, “Her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit aileleriyle büyük onur duyuyoruz. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesi en yüksek makam. Şehit annelerinin acılarını aynı duygularla ile ortak olup, her zaman yanlarında olacağımızın bilinmesini isterim. Şehitlerimizin annelerinin ve ailelerinin her zaman yanındayız.” dedi.
Kaymakam Akyol, başka bir ziyareti ise Şehit Bekir Şimşekİlkokulu idareci,öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Şehit Şimşek’in annesini ziyaret edip günün anısına şehit annesine hediye takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.