""

Aydoğmuş: KPSS soruları yine çalındı « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 03:42

Aydoğmuş: KPSS soruları yine çalındı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, KPSS sorularının yine çalındığını söyledi.

Aydoğmuş: KPSS soruları yine çalındı
Son Güncelleme :

04 Ağustos 2022 - 11:39

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, KPSS sorularının yine çalındığını söyledi.

İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: KPSS soruları yine çalındı. Çünkü hep çalınmıştı, yine çalındı. Peki neden çalındı;  devleti liyakat değil sadakat yönettiği için çalındı. Peki; Soruların çalınması kimin umurunda, Sınav giriş ücretini ödeyemeyen gencin umurunda, Çocuğunu sınava nasıl göndereceğim diyen  babanın umurunda, Çocuğu işsiz olan ailenin umurunda. Peki kimin umurunda değil; Ak Partililerin umurunda değil çünkü; onlar KPSS sınavına girmeden, listeler yapılıyor işe giriyor. Onlar KPSS ye değil, Listeye giriyor. Olan yine garibana oluyor.  2 yıldır ders çalışan  Gençlerin Umutları yok oldu gitti. Bunun bedelini kim ödeyecek. Bu çocuk bir sonraki sınava nasıl girecek, devlete nasıl güvenecek, yıllardır sorular çalınmış, bugün yine büyük şaibe var, peki bu gençlerin hakkını nasıl ödeyeceksiniz.

ALLAH  bunun hesabını  size mutlaka soracaktır, bunu unutmayın. Bu çalmanız, artık son çalmanız. Gençler merak etmeyin. Adaletin gelmesi yakındır. Siz yeterki umutlarınızın kırmayın.

2023 Yılı Türkiye’sinde Sadakat gidecek, liyakat Gelecek.

Akraba kayırmacılığı gidecek adalet gelecek” Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.