""

Aydoğmuş: Yozgat’ın hakkını her platformda savunacağım « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 22:51

Aydoğmuş: Yozgat’ın hakkını her platformda savunacağım

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, “Yozgat’ın hakkını her platformda savunacağım. Hükümetin ensesinde olacağım” dedi.

Aydoğmuş: Yozgat’ın hakkını her platformda savunacağım
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 18:38

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, yaptığı açıklamada; Gelecek Partisi Yozgat Milletvekili olmadığını belirterek, milletvekili gibi çalışacağını söyledi. Başkan Aydoğmuş, “Yozgatlı hemşerilerim Gelecek Partisi Yozgat Milletvekili yok ancak il başkanı olarak bir milletvekili gibi çalışacağım. Yozgat’ın hakkını her platformda savunacağım. Hükümetinin ensesinde olacağım. Yozgat biziz. Biz Yozgat’ız. Derdimiz Yozgat. Geleceğimiz Yozgat’tır” dedi.
YOZGAT HAVA LİMANINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDIK
Yozgat Hava Limanını meclis gündemine taşıdıklarını ifade eden Başkan Aydoğmuş, şunları söyledi: “Saadet Gelecek Partisi ittifakı olarak ahlâkı çizgiden sapmadan sorumlu muhalefet anlayışımızla kırmadan incitmeden ama haksızlığa da boyun eğmeden hükümetin ensesinde olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yozgat ‘ta Gelecek partisi Milletvekili yok diye düşünmeyin. İl başkanı olarak milletvekili gibi çalışıp yapılan yatırımları yakinen takip edip yeni yatırımlar ile Yozgat’ın hak ettiği değere kavuşması için çalışacağım. Bu bağlamda Yozgat Hava Limanını meclis gündemine taşıdık.
2013 yılında temelleri atılan Yozgat havalimanın durumu hakkında TBMM soru önergesi veren Saadet Gelecek İttifakı Grup Başkan vekili Gelecek Partisi İstanbul Milletvekilimiz İsa Mesih Şahin’e teşekkür ediyorum.”
2025 YILINDA KADAR TAMAMLANACAK
Soru önergesine gelen yanıtı da paylaşan Aydoğmuş, “Hava Limanı alt yapısının 15.05 2013 tarihinde tamamlandı. Üst yapısı 2025 yılında kadar tamamlanacak. 2026 yılında 300 bin yolcu öngörüldüğünü, 4. Proje maliyetinin yolcu garantili değil kaynaklardan karşılandığı belirtildi. Projenin geri dönüşümü bugün ki değerden 15 yıl olduğu şeklinde.”dedi.
ŞEHİR STADYUMU YATIRIMINI DA TAKİP EDECEĞİM
Yozgat ile ilgili her projeyi yakından takip edeceğini vurgulayan Başkan Aydoğmuş, “Buradan kamuoyuna şunu söylemek istiyor. Yarım kalan şehir stadyumu yatırımını da yakinen takip edeceğim. Yakın zamanda konu ile ilgili yetkililerden bilgi alıp kamuoyu ile paylaşacağım. Konuyu mecliste taşıyacağım belirtmek istiyorum. Yozgat’a sahip çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere Gelecek Partisi Milletvekilimiz İsa Mesih Şahin beye teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.