""

Aydoğmuş’tan 1 Mayıs mesajı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 17:17

Aydoğmuş’tan 1 Mayıs mesajı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamak mesajı yayımladı.

Aydoğmuş’tan 1 Mayıs mesajı
Son Güncelleme :

30 Nisan 2024 - 17:31

Başkan Aydoğmuş mesajında şu ifadeleri kullandı:”1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesiyle, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında emeklerini esirgemeden çalışan, sosyal ve ekonomik kalkınmamıza değerli katkılar sağlayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu anlamlı gününü kutlamaktayız.
Bu özel gün, çalışma hayatındaki adalet, eşitlik ve refahın önemini hatırlatmakta ve emeğin değerini yüceltmektedir. Bu bağlamda işçi ve emekçi haklarını korumaya, çalışma koşullarını iyileştirmeye ve istihdam olanaklarını artırmaya yönelik politikalar geliştirmeye özen göstermeliyiz.
İşçi ve emekçi kardeşlerimizin alın terleriyle ülkemizin sanayi, tarım, hizmet ve diğer sektörlerinde sağladığı büyüme ve kalkınma, toplumsal refahın artışına ve uluslararası alanda ülkemizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Dolayısıyla, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı, tüm çalışanların hak ve menfaatlerini savunan, iş güvenliği ve işçi sağlığına önem veren, eşitlikçi ve adil bir çalışma düzeninin tesis edilmesi için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu vesileyle, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nızı tekrar kutluyor, emeklerinizin değerinin bilinmesini ve tüm çalışanlar için daha iyi koşulların sağlanmasını temenni ediyorum.” / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.