""

Aylık değerlendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

13 Mayıs 2024 - 09:02

Aylık değerlendirme toplantısı yapıldı

Yozgat Sağlık İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Parlak öncülüğünde, ilçe sağlık yöneticileri ve uzmanların katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Aylık değerlendirme  toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 16:24

Yozgat’ın sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu toplantıya, ilçe sağlık müdürleri katıldı.
Yozgat Sağlık İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Parlak’ın başkanlığını yaptığı toplantıya, başkan yardımcısı Mustafa Şahin, birim uzmanları Fatih Çetin ve Filiz Kabayel de katılarak değerli görüşlerini paylaştılar. İlçe sağlık müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) başkanlarının da hazır bulunduğu toplantı da, Yozgat’ın sağlık hizmetlerinin her yönüyle ele alındı.
Toplantıda ilçelerdeki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu değerlendirildi. Sağlık hizmetlerinin sunumu, ihtiyaçların tespiti, mevcut sorunların çözümü ve gelecek döneme ilişkin stratejilerin belirlenmesi gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca katılımcılar, ilçelerindeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için çeşitli öneriler ve çözüm önerileri sundu./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.