""

Aytemiz Petrol açıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:14

Aytemiz Petrol açıldı

Yozgat’ta sahipliğini Haşim Bozkurt ve Hüseyin Bozkurt’un yaptığı Akaryakıt Tesisi Aytemiz Petrol düzenlenen törenle birlikte dualarla açılışı gerçekleştirildi.

Aytemiz Petrol açıldı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat’ta sahipliğini Haşim Bozkurt ve Hüseyin Bozkurt’un yaptığı Akaryakıt Tesisi Aytemiz Petrol düzenlenen törenle birlikte dualarla açılışı gerçekleştirildi.
Musabeyli yolu güzergahında Et ve Süt Kurumu karşısına açılan Aytemiz Petrol İstasyonu açılışına Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, MHP İl Başkanı Ferhat Altan, TSO Başkanı Sinan Çelik, Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, İl Müftü Yardımcısı Süleyman Eroğlu, akaryakıt istasyon sahipleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Aytemiz Akaryakıt İstasyonu sahibi Haşim Bozkurt, yaptığı açılış konuşmasında, 4 Bin 200 metrekare alan üzerinde inşa edilen Aytemiz Petrolde, market, yıkama yağlama yeri, mescid,i süpürge ve hava sistemleri ile hizmet verdiğini belirterek, benzin, motorin ve otogaz ile müşterilerine kaliteli akaryakıt hizmeti sunacaklarını söyledi. Bozkurt, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.
Aytemiz Genel Müdür Yardımcısı Yakup Yazar’da yaptığı konuşmada Türkiye genelinde 600’e yakın Aytemiz istasyonun bulunduğunu belirterek, Yozgat’a da açılışı yapılan Aytemiz İstasyonu ile 9 şubenin açılışının yapıldığını söyledi.
Yazar, Aytemiz ailesi olarak her geçen gün sektörde büyümeye devam ettiğini belirterek, aileye yeni katılan istasyon sahibi Haşim ve Hüseyin Bozkurt’a hayırlı ve uğurlu olsun dileklerinde bulundu.
Belediye Başkanı Kazım Arslan’da Yozgat’ta bu tür işletmelerin açılmasının önemine değinerek, Aytemiz Akaryakıt İstasyonu sahibi Haşim ve Hüseyin Bozkurt’a yeni iş yerlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
İl Müftü Yardımcısı Süleyman Eroğlu’un yaptığı duanın ardından kurban kesimi sonrası protokol üyeleri tarafından Aytemiz Akaryakıt İstasyonun açılış kurdelesi kesilerek davetlilere ikramlarda bulunuldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.