""

Bahar şenlikleri devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:31

Bahar şenlikleri devam ediyor

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından 24 Nisan-2 Mayıs 2017 tarihleri arasında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle kutlanan 10. Bahar Şenlikleri devam ediyor.

Bahar şenlikleri devam ediyor
Son Güncelleme :

27 Nisan 2017 - 9:08

Bu yıl tiyatro gösterileri, konserler, şiir dinletileri, sergi, film gösterimleri, öğrenci müzik topluluklarının konserleri, kampüs alanına kurulan lunapark ile Yozgat’ta renkli görüntülere ev sahipliği yapan Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri coşku ile kutlanıyor.
Bozok Üniversitesi öğrencileri ile beraber Yozgat halkının da davetli olduğu Bahar Şenliklerinin ilk gününde Gönülden Kaleme Şiir Topluluğu öğrencileri tarafından hazırlanarak sahnelenen çocuk tiyatrosu küçük izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Bozok Üniversitesi Müzik ve Sanat Topluluğu tarafından verilen Bahar Konseri ile ilk gün programı tamamlandı.
Şenliklerin ikinci günü Mimarlık ve Güzel Sanatlar Topluluğu tarafınca ünlü şairlerin sevilen şiirleri seslendirildi.
Türk Dünyası ve Kültür Topluluğu Tarih Bölümü Müzik Dinletisi ve Oyunları ve Mert Öztel konseri ile öğrenciler güzel vakit geçirdi.
Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri boyunca Sinekritik Topluluğu tarafından hazırlanan Beş Gün Beş Film etkinliği ile son zamanların en sevilen filmleri sinemaseverlerle buluşuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.