""

Bakgör Mobilya, Akdağmadeni Şubesi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:31

Bakgör Mobilya, Akdağmadeni Şubesi açıldı

Yozgat’ta mobilya sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Bakgör Mobilya, Akdağmadeni Şubesini düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirdi.

Bakgör Mobilya, Akdağmadeni Şubesi açıldı
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2018 - 7:00

Yozgat’ta mobilya sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Bakgör Mobilya, Akdağmadeni Şubesini düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirdi.
Bakgör Mobilya Akdağmadeni Şubesi açılışına, Vali Yardımcısı Salih Altun, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşkun, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zarasız ve davetliler katıldı.
Okunan duaların ardından kurban kesimi sonrası Mağazanın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri mağazayı gezerek ürünleri inceledi.
Bakgör Mobilya yöneticilerinden Emre Karataş, açılışta yaptığı konuşmada, Yozgat’ta uzun yıllar mobilya sektöründe faaliyetlerine devam ettiklerini ilçe olarak ta Akdağmadeni’ne bir şubelerinin açılışını yapmaktan dolayı duyduğumu memnuniyeti dile getirdi.
Mağazanın fiziki ve genel durumu hakkında da bilgi veren Karataş, “Akdağmadeni ilçemizde Bin 200 metrekare kapalı alana sahip mağazamızda, yakut koltuk takımı, yatak odası, çocuk odası, salon takımı, oturma grupları, kısacası A’dan Z’ye bütün ürün çeşitlerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Ayrıca, bugün mağazamızda açılışa özel indirim kampanyamızı da başlatmış bulunuyoruz. Mağazamızla birlikte şehrimizin ekonomisi ve istihdamına da katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile mağazamızın Akdağmadeni İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.