""

Bakgör Mobilya’da yüzde 10’dan yüzde 40’a varan indirimler « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 00:59

Bakgör Mobilya’da yüzde 10’dan yüzde 40’a varan indirimler

Yozgat’ta uzun yıllar mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Bakgör Mobilya, başlattığı yaz kampanyası döneminde yüzde 10’dan yüzde 40’a varan indirimlerle evlenecek ve evini yenileyecek vatandaşlara büyük fırsatlar sunuyor.

Bakgör Mobilya’da yüzde 10’dan  yüzde 40’a varan indirimler
Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 10:08

Ankara Caddesi üzerinde bulunan Bakgör Mobilya sahibi Eren karataş, beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinde ÖTV’nin sıfır, mobilyalarda ise KDV’nin yüzde 8 olarak uygulanmasından dolayı sektörde istenilen düzeyde olmasada bir hareketlilik söz konusu olduğunu belirtti. Karataş, ,KDV ve ÖTV indirimine karşı kendilerinin de yüzde 40’a varan indirimlerle kampanyalar başlattıklarını söyledi.
Mobilyaların KDV’sinin 30 Eylül’e kadar yüzde 8 olacağını hatırlatan Karataş, bu sürenin sektörün durumuda gözetilerek daha da uzatılması gerektiğine dikkat çekti.
Eren Karataş şöyle devam etti: “Mobilya ve beyaz eşyadadaki KDV ve ÖTV indirimi sektörü azda olsa biraz hareketlendirdi. Bu sürenin uzatılması durumunda mobilya ve beyaz eşya üzerine faaliyetini sürdüren işletmeler rahat bir nefes alacaktır diye düşünüyorum. Piyasalardaki olumlu hava bütün sektörlere olumlu yansıması oluyor. Olumsuz havanında aynı şekilde piyasalara olumsuz etkisi oluyor. Bizlerde bu süreci başlattığımız kampanyalarla rahat bir şekilde atlatmak istiyoruz.Mağazamızda mobilyadan, ev aletlerine, geniş ürün çeşidimizle indirimler ve uygun ödeme koşulları ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.”
BELİRLİ MİKTARDA ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERİMİZE HEDİYE ÇEKİ
Belirli miktarlarda alışveriş yapan müşterilere indirimlerin yanı sıra hediye çeki verdiklerini kaydeden Karataş, “ Bu hediye çeklerini müşterilerimiz, perde bölümü, halı bölümüev telstil ve yatak baza bölümünde kullanabilir. Ayrıca Türkiye’nin yeni markası olan bambi yatakların Yozgat’ımızda tek bayisi biziz. Yine Taç Birillant, perde ve ev tekstilinin de bayisi olarakta faaliyetimizi sürdürüyoruz. Bu vesile ile evlenecek çiftlerimizi ve evlerini yenileyecek vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyor, büyük indirim fırsatlarından yararlanmalarını istiyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.