""

Baş: Haftayı üç puanla kapattığımız için sevinçliyiz « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:45

Baş: Haftayı üç puanla kapattığımız için sevinçliyiz

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, haftayı üç puanla kapattıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Baş: Haftayı üç puanla kapattığımız için sevinçliyiz
Son Güncelleme :

20 Kasım 2018 - 7:00

Baş, “Bir haftayı daha geride bıraktık. Gerçekten muhteşem seyirci ile çocukların ikinci yarıda ki istekli oyunu ile bu lig de nasıl bir takım olduğumuzu bu maçta da gösterdik. Ama lig devam ediyor. Her hafta bir haftayı geri de bırakarak hedefe yaklaşmamız gerekiyor. Bu da galibiyetle ancak olur. Devre arasında çocuklara onu söyledik. Bu benim birinci yarı istediğim takım değil. Bu takım ikinci yarı çıktığında hem seyirciyi hem kendini layık olduğu yere getirecek sonucu almak için mücadele etmeli. Hakketten takımımız iyi. Üç puan aldığımız için sevinçliyiz. Rakiplerin kaybetmesi yada kazanması bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Bu hafta belki de ligin en önemli dönemeçlerinden biri olan Ladik Belediyespor maçı var. Allah’ın izni ile oradan da üç puan ile döndüğümüz zaman her halde biraz daha işlerimizi kolaylaştıracağız.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19