""

Baş: Küçümseme lüksümüz yok « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:59

Baş: Küçümseme lüksümüz yok

Yozgatspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, hiçbir maçı küçümseme lükslerinin olmadığını söyledi.

Baş: Küçümseme lüksümüz yok
Son Güncelleme :

03 Kasım 2018 - 7:00

Yozgatspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, hiçbir maçı küçümseme lükslerinin olmadığını söyledi.
Baş, “Herkesin aklında, gönlünde bu takımın çok iyi gittiği ile ilgili bir takım düşünceler oluşmuştur. Buna bende katılıyorum. Gerçekten öyle. Gönlüm de onu istiyor. Ama gönlünün istediği ile gücünün yettiği birleşmeyebilir Allah korusun. Önemli olan gönlün ve gücün ligin sonunda birleşmesi çok önemli. Biz ligin sonuna kadar her maçı kendi içinde final havasında düşünüp her maçı üç puan hanemize yazdırarak bir bir yolumuza devam etmek istiyoruz. Çünkü ligde yapılması gereken yaklaşık 17 tane daha maçımız var. Bu maçlar kolay maçlar değil. Her maç kendi içinde önem arz ediyor.
O yüzden Safranbolu maçı da bunlardan bir tanesi. Safranbolu’nun bugüne kadar oynadığı rakiplerden üç yedi, beş yedi, sekiz yedi.En çok gol yiyen takımlardan bir tanesi ama bu hiçbir zaman bu işte rakibin büyüklüğü küçüklüğü tartışılmaz. Sahaya çıktığı zaman herkes rakibindir. Rakip kim olursa olsun, biz Amasya’ya da aynı düşünce ile Çarşamba’ya da, Sinop’a da aynı düşünce ile çıkıyoruz. Safranbolu da bunlardan bir tanesi. İyi hazırlandık. Yozgat’taki, seyircide ki, etrafımızdaki paydaşlarımızın motivasyonun iyi olması bizi de motive ediyor. Sorumluluğumuzu da attırıyor. Hiç bir maçı küçümseme gibi bir lüksümüz yok. Burak’ın durumu iyi. son gün bakacağız. Eğer oynayabilecek durumda ise oynatacağız. Burak bizim için önemli oyuncu” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.