""

Baş: Maç gününün değişmesi bizi etkilemez « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:46

Baş: Maç gününün değişmesi bizi etkilemez

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, maç gününün değişmesinin kedilerini etkilemeyeceğini söyledi.

Baş: Maç gününün değişmesi bizi etkilemez
Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, maç gününün değişmesinin kedilerini etkilemeyeceğini söyledi.
Baş, maç gününün değişmesinin geç haber verilmesi nedeniyle antrenman programında değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını belirtti.
Kastamonu deplasmanın zor bir deplasman olduğunu dile getiren İbrahim Baş, “Çok iyi bir deplasmana gidiyoruz. Şayet buradan da üç puanla dönme becerisini gösterebilirsek Yozgatspor baya bir yol almış olacak” dedi.
Çocukların antrenman kalitesi, inançları, birlik, beraberliklerinin iyi olduğunu kaydeden İbrahim Baş, “Hedefe kilitlenmiş pozisyondalar. Herkes bizi gıpta ile takip ediyor. 11 tane grubun içinde 3 tane grubun liderleri şuana kadar mağlup olmadan, berabere kalmadan yoluna devam ediyor. Çok para harcayan, çok iddialı takımlar hüsrana uğradı. Çok şükür bizler iyi başladık, iyi gidiyoruz. Bu işte işin devamlılığı önemli. Bu devamlılığı sürdürebilirsek hep beraber kazanabiliriz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.