""

BAŞ: ÜÇ PUAN ALINMASI GEREKEN MAÇ « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:17

BAŞ: ÜÇ PUAN ALINMASI GEREKEN MAÇ

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, Ladik Belediyespor maçının üç puan alınması gereken bir maç olduğunu söyledi.

BAŞ: ÜÇ PUAN ALINMASI  GEREKEN MAÇ
Son Güncelleme :

22 Kasım 2018 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, Ladik Belediyespor maçının üç puan alınması gereken bir maç olduğunu söyledi.
Baş, “Ladik maçının diğer maçlardan bir farkı yok. Yine üç puan alınması gereken bir maç. Her hafta üç puan, üç puan düşündüğümüz için Ladik maçı da bunlardan bir tanesi. Ladik Belediyespor, Çarşamba’yı kendi evinde, Amasya’yı deplasmanda yendi. Bir hava yakaladı. Kendi içinde iyi, dinamik bir takım. Saha avantajını da kullanan bir ekip. O yüzden Ladik’in içinde bulunduğu durumu düşünerek ciddi bir plan yapıp bu haftada hanemize üç puan yazıp Allah’ın izni ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim için keskin viraj dediğimiz bir deplasmandan da üç puan ile döndüğümüz zaman Yozgatspor’un önü açık gözüküyor inşallah. Taraftarın bedenine belki kota koyabilirler ama ruhuna içinde bulundukları iştaha kota koyamazlar, çünkü Yozgat seyircisi içten bu işi yapıyor. Onların 50 kişi alırız, diğerlerini almayız demeleri Yozgatspor’un bize olan desteğini eksiltmez” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.