""

Baş: Üç puan hedefliyoruz « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:17

Baş: Üç puan hedefliyoruz

Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü İbrahim Baş, Havza maçından üç puan ile ayrılmak istediklerini söyledi. Baş, “Teknik heyeti, oyuncusu, yönetimi, taraftarı ile iyi bir hava yakaladık. Çok güzel gidiyoruz. Kastamonu deplasmanından üç puan ile dönmek ligde her hafta söylediğim gibi sorumluluklarımız bir hafta daha da üstümüze yükleyerek daha da çoğaltıyor” dedi.

Baş: Üç puan hedefliyoruz
Son Güncelleme :

16 Kasım 2018 - 7:00

Geçtiğimiz hafta Havza ile Amasya arasında oynanan maçı izlediğini aktaran İbrahim Baş, “Havza da ligin şuanda görünürde olan puan durumunu hak etmeyen bir durumda. İyi bir takım. Genç bir takım. Koşan mücadele eden, oyun oynamayı düşünen bir ekip. Ama bizim Yozgatspor olarak bizim içinde bulunduğumuz durum karşımızdaki takım kim olursa olsun hedef üç puan. Her maçı kendi içinde değerlendirdiğimiz için Havza maçı da bunlardan bir tanesi. İyi bir takımla mücadele edeceğiz. Ama kendi seyircimiz önünde aldığımız güçle Allah’ın izni ile hedefimiz üç puan. Yolda tıkanmadan, yolda ara vermeden yolumuza devam etmek bizi biraz daha sonuca doğru yaklaştıracak. Herkesi biraz daha hedefe yaklaştıracak. Takım olarak iyi durumdayız. Birlik, beraberlik, arkadaşlıkları iyi. Saha da gösterdikleri performanslarında ufak, tefek inişler çıkışlar olsa da. Yine gerçekten kaliteli bir mücadele yapıyor çocuklar. O yüzden takımımızla gurur duymamız gerekiyor. Seyircimizi de bu müsabakaya bekliyoruz” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19