""

Başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 13:54

Başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi

Yozgat Şehir Hastanesi başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.

Başarılı ameliyatlarına  bir yenisini daha ekledi
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 12:46

Yozgat Şehir Hastanesi başarılı ameliyatlarına bir yenisini daha ekledi.
Şiddetli boyun ağrısı ve hareket güçlüğü ile hastaneye müracaat eden hastada omurilik kanalında darlık ve buna bağlı servikal spondilotik myelopati hastalığı tespit edildi.
Hasta; Beyin ve Sinir Cerrahisi Hekimi Op. Dr. Ökkeş Celil Gökçek tarafından ameliyata alındı.
Başarılı geçen operasyon sonrası Op. Dr. Ökkeş Celil Gökçek;’’ Servikal spondilotik myelopati; özellikle yaşlı hastalarda görülen, tedavi edilmeyen servikal disk hernisi(boyun fıtığı) hastalığı zemininde gelişen, uzun dönemde basıya bağlı olarak omurilikte ezilme ile seyreden bir hastalıktır. Şimdi hastamızı servisimizde takibe aldık. Hastamızı 1-2 gün içinde evine taburcu edeceğiz. Hastamızın eski sağlıklı günlerine kavuşacak olması bizler için en büyük mutluluk ve gurur kaynağı olacaktır. Hastamıza acil şifalar diliyorum.’’ dedi.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, hastane olarak başarılı ameliyatlara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, “Hastamıza acil şifalar diler, Op. Dr. Ökkeş Celil Gökçek’e ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.