""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Başarılı kurumların töhmet altında tutulmaması gerekmektedir « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 06:02

Başarılı kurumların töhmet altında tutulmaması gerekmektedir

Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Koordinasyon Kurulu Toplantılarının il genelinde yatırımların izlendiği sorunların irdelendiği toplantılar olduğunu belirterek, ödeneklerini harcamamış kurumların sorgulandığı ve bunun yanı sıra çalışan başarılı kurumların töhmet altında bırakılmaması gerektiği belirtildi.

Başarılı kurumların töhmet altında  tutulmaması gerekmektedir
Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 7:00

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları; il genelinde yatırımların izlendiği, sorunların ve tıkanmış konuların irdelendiği bir toplantıdır. Ocak ayında yapılan toplantıda; ödeneklerini harcamamış kurumlar uyarılarak, bunların nedenleri sorulmuştur. Ancak bu sorgulama, çalışan başarılı kurumlarımızın töhmet altında tutulmasını gerektirmemelidir. Ödeneklerini harcayamayan kurumların daha çok kamulaştırma aşamasında ve kamulaştırma sürecinin uzaması nedeniyle harcama yapamadıkları anlaşılmıştır.
Bu konularla ilgili de gerekli girişimlerde bulunulmuştur. İlimizde planlanan yatırımların takibine Valiliğimizce devam edildiği, kamuoyunun dikkatine saygıyla sunulur.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.