""

Başarılı öğrencilerden Başkan Yalçın’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 08:25

Başarılı öğrencilerden Başkan Yalçın’a ziyaret

Akdağmadeni ilçesinde üniversite sınavını kazanan öğrenciler, yıl içerisinde kendilerine yönelik eğitim desteği sağladığı için Belediye Başkanı Nezih Yalçın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başarılı öğrencilerden Başkan Yalçın’a ziyaret
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2022 - 17:43

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, öğrencilerin başarısının ailelerini olduğu kadar kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Başkan Yalçın, “Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize yönelik Akdağmadeni Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurslara yayın, deneme ve materyal desteği sağlayan belediyemiz bu desteğin güzel sonuçlarını almaya devam ediyor. Yıl içerisinde Halk Eğitim Merkezi ile imzaladığımız protokol ile üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz yayın ve deneme desteği sağladık. Üniversite sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla Halk Eğitim Merkezimizin üniversite hazırlık kurslarına ve deneme sınavlarına katılan 33 öğrencimiz büyük bir başarı göstererek üniversitelerin farklı bölümlerine yerleşti.
Göreve başladığımız ilk günden itibaren gençlerimizin, eğitim camiamızın, öğretmenlerimizin daima yanında olduk. Bir taraftan geleceğin Akdağmadeni’ni inşa ederken diğer taraftan da milletimizin geleceği gençlerimizin eğitim hayatlarını kolaylaştıran, geleceklerine yön veren, eğitime destek projelerimizi hayata geçirdik. Bugün büyük bir mutluluk içerisinde Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği, bizim de desteklediğimiz kurslarda eğitim alan ve üniversite sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz ile birlikteyiz. Başta bu projeyi bizimle beraber uygulayan Halk Eğitim Müdürümüz Ayhan Karabulut Hocama, emeğini esirgemeyen kurs hocalarımıza, eğitim hayatı boyunca çocuklarımıza değer katan öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenci kardeşlerimi tebrik ediyor, üniversite yıllarında başarılar diliyorum. Akdağmadeni Belediyesi olarak gençlerimize yol gösterecek, kişisel gelişimlerine katkı sunacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.