""

Başbakan Yıldırım’ı Yozgat’ta duygulandıran destek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:48

Başbakan Yıldırım’ı Yozgat’ta duygulandıran destek

Yozgat’ta bir grup işitme engelli vatandaşlar, önceki gün şehrimize gelen Başbakan Yıldırım’la görüşerek 16 Nisan’da yapılacak referandumda Anayasa değişikliğinde tam destek vereceklerini belirtmesi Başbakan Yıldırım’ı duygulandırdı.

Başbakan Yıldırım’ı Yozgat’ta duygulandıran destek
Son Güncelleme :

07 Nisan 2017 - 7:00

Yozgatlı işitme engellilerin destek sözünü işaret dili ile tercümaneşliğinde Başbakan Yıldırım’a aktardı. Yozgat İşitme Engelliler Derneği Başkan vekili Rüştü Karakamış ise Valilik binası önünde gerçekleşen görüşmede Başbakan Binali Yıldırım’a ‘İşaret Dili’ alfabesini armağan olarak sundu.
Yozgat İşitme Engelliler Derneği yöneticilerinin hediyesi ile referandumda “Evet” desteği sözü Başbakan Binali Yıldırım’ı oldukca duygulandırdı. Yıldırım’da Rüştü Karakamış ile Ekrem Baştürk’e teşekkürünü ‘İşaret diliyle’ ifade etti. Yozgat İşitme Engelliler Derneği işaret dili tercümanı Ekrem Baştürk Başbakan’ın kendilerine gösterdiği sıcak ve sevecen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yozgattaki bütün işitme engelli vatandaşlarımız adına Sayın Başbakanımıza teşekkürlerimizi ve referandum çalışmalarında başarı dileklerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.