""

Başer: Ak Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:54

Başer: Ak Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, “AK Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur. Sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesini kadar bu kutlu davanın mensubudur.”dedi.

Başer: Ak Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2022 - 16:03

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, “AK Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur. Sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesini kadar bu kutlu davanın mensubudur.”dedi.
Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonunda düzenlenen AK Parti Temmuz ayı Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 2023 seçimlerinin önemi ve Ak Parti’nin Yozgat’a kazandırdığı yatırım ve hizmetlere değindi.
İl Başkanı Yusuf Başer, “AK Partimiz 21 Yıldır ‘‘İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın’’ anlayışı ile hareket ederek, Milletimizin her zaman hizmetkarı olan, ülkemizin refahı için mücadele eden, aynı zamanda mazlum coğrafyaların da umudu olan Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. AK Parti’de eski-yeni diye bir kavram yoktur. Sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesini kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz Vatanı ve Aziz Milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz vardır. Her zaman olduğu gibi bu sıkıntılı günlerde de milletimize en güzel hizmetleri verme çabasındayız. Hep birlikte milletimiz ve yeryüzünde ki mazlumlar için umut ışığı haline gelmiş bir davaya hizmet ediyoruz. Bu dava sizin gibi yüreğinde büyük Türkiye idealini taşıyan teşkilat mensuplarımızın omuzlarında yükseliyor. Ve inşallah yükselmeye de devam edecektir. Üstlendiği vazifenin bilincinde olan sizler gibi dostlarımız ile omuz omuza çalışmayı nasip ettiği için rabbime ne kadar hamt etsem azdır.AK parti gücünü birlik ve beraberlikten almaktadır. Genciyle, yaşlısıyla, erkeğiyle, Kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. 2023 Seçimleri tüm seçimlerin ötesinde önem arz ediyor. Dış güçlerin desteğini alan birbirine benzemez 6+1 masanın, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Türkiye ne olursa olsun diyenlere fırsat vermeyeceğinizi biliyoruz. Yozgatlı, Şehit Babasına küfür edenlere, Yozgat’ta başka Güney Doğu da başka konuşanlara itibar etmez. Yozgatlı, Başörtüsü yasağını kaldıranlara, Ayasofya’yı ibadete açanlara, İlk Şehir Hastanesini Yozgat’a açanlara, Adalet, Diyanet Eğitim merkezi açanlara, Üniversite açanlara, Adli Tıp, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açanlara itibar eder.”ifadelerini kullandı.
Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.