""

BAŞER: BÜROKRASİDE YATAN ADAM İSTEMİYORUZ « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 13:07

BAŞER: BÜROKRASİDE YATAN ADAM İSTEMİYORUZ

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik ellerinden gelen bütün çaba ve gayreti sarf ettiklerini belirterek, bürokraside yatan adam istemediklerini söyledi.

BAŞER: BÜROKRASİDE YATAN ADAM İSTEMİYORUZ
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınmasına yönelik ellerinden gelen bütün çaba ve gayreti sarf ettiklerini belirterek, bürokraside yatan adam istemediklerini söyledi.
Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Açıkgöz ve bazı partililer ile Gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylakla, Yozgat’ta yapılan çalışmaları değerlendiren Milletvekili Başer, kendisinin sürekli Yozgat’taki bütün çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “bürokraside çalışamayan, üretemeyen, hızımıza ayak uyduramayan kim olursa olsun kusura bakmasın o koltukta oturamayacağı” sözünü hatırlatan Başer, “Bürokraside yatan adam istemiyoruz. Çalışan bulunduğu makamın hakkını veren Yozgat’ın sorun ve problemlerin çözümü noktasında gayret eden tecrübeli ve liyakat sahibi insanlarımızın olmasını istiyoruz. Bu anlamda benim tek gayem ve hedefim şehrimize kalıcı ve güzel hizmetlerin gerçekleşmesine vesile olmaktır.”dedi.
YOZGATLA İLGİLİ BÜTÜN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Yozgat’la ilgili bütün çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan Milletvekili Başer, “İlimizin kalkınması ve gelişmesine yönelik yapılan bütün çalışmaları yakından takip ediyorum. Sadece İl Merkezimiz değil, ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimizdeki yapılan ve yapımı devam eden projelerinde takipçisiyim. Sürekli merkez ve ilçelerimizi ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümü için gayret sarf ediyorum. Şehrimizi ilçe, belde ve köyleriyle alarak değerlendiriyoruz. İlimiz döviz mevduat hesabına göre Türkiye sıralamasında 34. Sırada yer aldığı basında da çıktı. Bu anlamda ilgili kurumlarımız kimi büyük kimi küçük ölçekli hak sahiplerine yönelik bir çalışma içerisine girebilirler. Yozgat’a şu alanda yatırım yapıldığı takdirde hem yatırımcımız, hem ilimiz hemde ülkemiz büyük kazanç sağlar diye ciddi bir araştırma içerisine de girilebilir. Bu anlamda bizlerde Başkan Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Sayın Bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen bütün desteği vererek şehrimizi ekonomik ve sosyal anlamda daha ileriye taşıyabiliriz. Ben inanıyorum ki yakın bir gelecekte şehrimizde yapımı devam eden, hızlı tren, havaalanı ve yanına yapılacak olan 2.OSB ve diğer projelerin tamamlanması ile Yozgat bir marka şehir olma yolunda büyük bir avantaj yakalayacaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.