""

Başer: İlçelerimizin yol standardını yükselteceğiz « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:45

Başer: İlçelerimizin yol standardını yükselteceğiz

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Yusuf Başer, Yozgat’ın bütün ilçelerinin yol standardını yükselteceklerini belirterek, bakanımız ve milletvekillerinin yoğun gayreti neticesinde Aydıncık –Yozgat bağlantı yolunun karayolları ağına alınması teklifinin Karayolları Genel Müdürlüğünce uygun görüldüğünü bildirdi.

Başer: İlçelerimizin  yol standardını yükselteceğiz
Son Güncelleme :

28 Aralık 2016 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı yazılı açıklamada Aydıncık yolunun karayolları ağına alınması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başer “Aydıncık yolumuz şehir merkezine yaklaşık 100 kilometre mesafededir. Yol uzunluğu nedeniyle Aydıncık ilçemizdeki vatandaşlarımız genelde Alaca’ya gitmek durumunda kalıyordu. Aydıncık yolumuzun “karayolları yol ağına” dahil edilmesiyle bu mesafeyi 50 kilometreye düşürüyoruz” dedi.
Yozgat’ın bütün ilçelerinin yol standardının yükseltilmesi için çalıştıklarını vurgulayan Başer, “ Yozgat Havalimanını Alaca yol ayrımı üzerinde yapacağız. Aynı zaman yeni Organize Sanayii Bölgesi’de aynı bölgede olacak. Çevre yolumuzun da inşası ve hızlı trenin faaliyete geçmesiyle birlikte Yozgat’ımızda ekonomik ve sosyal değişimleri hep birlikte göreceğiz. Aydıncık karayolunun yapımıyla birlikte Aydıncık’lıkardeşlerimiz Yozgat havalimanından istifade etme imkanı bulacaktır. Diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.