""

Başer, şehitler için Kur’an okudu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:28

Başer, şehitler için Kur’an okudu

Kayseri’de düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Yerköy Nüfusuna kayıtlı Piyade On başı Muhammet Ali Ocak ve Ahmet Taşı’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şehitler için Kur’an okudu.

Başer, şehitler için Kur’an okudu
Son Güncelleme :

20 Aralık 2016 - 7:00

Terörün ve destekçilerinin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklarını vurgulayan Milletvekili Başer, “Terörün içerde ve dışarıdaki uzantıları şunu iyi bilsinler ki ülkemizi bölmeye asla güçleri yetmeyecek ve sonları hüsran olacaktır. Bizlere şehit acısı yaşatarak birliğimizi ve beraberliğimizi bozma ümidi taşıyanlar evet acımız çok büyük fakat bu büyük acılar bizleri bir birimize daha fazla kenetliyor.
İnşallah yakın bir zamanda bu hain örgütlerin hepsinin kökünü kazıyacağız. Devletimiz çok büyük bir devlet ve şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.