""

Başer: Yozgat havaalanı yatırım programına alındı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:38

Başer: Yozgat havaalanı yatırım programına alındı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Yusuf Başer, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Yozgat milletvekillerinin yoğun gayreti neticesinde Yozgat havalimanının Yüksek Planlama Kurulu tarafında yatırım programına alındığı müjdesini verdi.

Başer: Yozgat havaalanı yatırım programına alındı
Son Güncelleme :

31 Aralık 2016 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada Yozgat Havalimanının, Yüksek Planlama Kurulu tarafından 240 milyon TL yatırım bedeli ile yatırım programına alındığını söyledi.
Milletvekili Başer, “Bakanımız ve milletvekili arkadaşlarımızla uzun zamandır vermiş olduğumuz mücadele netice verdi.
Havalimanımızın yatırım programına alınmasıyla birlikte en kısazamanda ihale sürecini tamamlayarak, Yozgat’ımıza havalimanını kazandıracağız.”dedi.
Yozgat’ı cazibe merkezi haline getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Başer,“Havalimanını Alaca yol ayrımı üzerine yapacağız.
Organize Sanayii Bölgesini de aynı bölge yapmayı düşünmekteyiz. Çevre yolu bağlantısı ve hızlı trenin entegre edilmesiyle birlikte Yozgat-Sorgun arasını ticaret merkezi haline getireceğiz, havalimanımızın faaliyete geçmesiyle birlikte yatırımcılarımız ve gerek yurt içinde, gerekse yurtdışındaki hemşerilerimiz Yozgat’ımıza daha rahat ulaşabilecek. Yozgat’ımıza havalimanını kazandırılması noktasında öncelikle her zaman desteğini ilimizden hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Yozgat’la ilgili her türlü projede her zaman yanımızda olan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, şehrimize hizmet noktasında şevkle mücadele verdiğimiz başta Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ, olmak üzere milletvekillerimiz Sayın Abdulkadir Akgül ve Sayın Ertuğrul Soysal teşekkür ederiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.