""

Başer: Yozgat’ımız her alanda gelişiyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:21

Başer: Yozgat’ımız her alanda gelişiyor

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’ta yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlarla şehrin adeta şantiyeye döndüğünü belirterek, kentin her alanda gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

Başer: Yozgat’ımız  her alanda gelişiyor
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2017 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclis Üyesi Ali Açıkgöz ve bazı parti üyeleri ile birlikte ilde yapımı devam den yatırımları yerinde inceleyerek ilgili kurum müdürlerinden bilgi aldı.
Vekillik döneminin ilk gününden bu yana şehrin ve vatandaşların her türlü sorunlarıyla yakından ilgilenen Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı sebze halinde Cuma günleri hizmet verecek olan Sosyete Pazarı açılışına katılarak, burada tezgah açan şehir esnaflarını tek tek ziyaret etti. İşleri hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Kazım Arslan’a Sosyete pazarını şehir insanının hizmetine sunmasından dolayı teşekkür eden Milletvekili Başer, daha sonra Çamlık Milli Parkı gezdi. Başer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Yozgat Şube Müdürü Cihan Eğilmez’den çamlıkta yapımı devam eden kafeterya ve diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.
YOZGAT ÇAMLIĞI ŞEHRİMİZİN GÖZ BEBEĞİ
Türkiye’nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkı’nı şehre yakışır hale getirilmesi noktasında yoğun çaba sarf ettiğini belirten Milletvekili Başer, şunları kaydetti: “Yozgat Çamlığımız ülkemizin ilk milli parkı olma özelliğine sahip. Buraların hak ettiği şekilde değerlendirilmesi güzel hizmet sunması gerekir. Milletvekili olduğum ilk 2011 yılından itibaren çamlıkla ilgili gerçekleşmesini istediğim projeleri hayata geçirmeye çalışıyorum. Şuan vatandaşımız buraya aileleri ile birlikte gelerek rahatlıkla piknikleri yapıyorlar. Eskiden burası gerçekten içler acısı bir durumda idi bunu da yeterli görmüyoruz. Çamlığımız ilimizin vitrini ve hak ettiği güzelliğe kavuşması için bizler ve bakanımızın gayretleri ile Yozgat halkımızın hizmetine sunacağız.”dedi.
Cevdet Dündar Göleti etrafında piknik yapan vatandaşların yakın ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Başer, kendisine ikram edilen çayı yudumlayarak vatandaşlarla sohbet etti.
Çamlık ziyareti sonrası Yozgat Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Rasim Parlak’ı makamında ziyaret eden Milletevikili Yusuf Başer, Parlak’tan birifing aldı. Daha sonra yapımı tamamlanan Bin 200 kişilik öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.
ÖĞRENCİLERİMİZE BEŞ YILDIZLI OTEL KONFORUNDA
YURTLAR İNŞAA ETTİK
Bozok Üniversitesinde öğrenim gören 16 Bin 500 öğrencinin yüzde 30’una yakınının faydalandığı beş yıldız otel konforunda yurtlar inşa edildiğini vurgulayan Başer, “FETÖ tarafından öğrencilerimiz bu gibi yurtlarda sömürülüyordu. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimi ile bu hainlerin gerçek yüzünü tüm dünya da görmüş oldu. 15 temmuz öncesi de yurtların modernizesi ve yeni yurtlar yapılmasına büyük ağırlık verildi. Şuan gezdiğimiz yurdumuzda öğrencilerimizin rahatı ve huzuru açıısndan her türlü konfor düşünülmüştür. Sınırsız internet, dinlenme, ders çalışma odaları, spor salonları, banyosu ve diğer sosyal alanları ile Avrupa standartlarının da üzerinde bir tesis olarak tamamlanmıştır. Şimdiden öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum.”diye konuştu.
Yurtkurziyareti sonrası Karayolları 65. Şube Şefliğini ziyaret eden Başer, yapımı tamamlanan karayolları binasını inceledi kurum şefinden bilgi aldı.
YOZGAT TMO 40 BİN TON HUBUBAT
ALABİLECEK
KAPASİTEYE SAHİP
Yapımı devam eden Yozgat Toprak Mahsülleri Ofisini (TMO) ziyaret eden Milletvekili Başer, Yozgat TMO’nun hasat dönemine kadar tamamlanacağını vurguladı. Başer, Bölge çiftçine hizmet verecek olan TMO’nun 40 bin ton kapasiteye sahip olacağını kaydederek bölge çiftçisinin rahatlıkla ürünlerini gününde ofise teslim edebileceğini ifade etti.
YOZGAT SAĞLIK ÜSSÜ HALİNE GELDİ
TMO ziyaretinin ardından kaba inşaatı tamamlanan Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret eden Milletvekili Başer, Üniversite Rektörü Prof Dr. Salih Karacbey’den hastanenin son durumu hakkında bilgi aldı.
Başer,” Yozgat’ımız sağlık alanında değişim ve dönüşümü yaşıyor. Ülkemizde son derece modern bir şehir hastanesine ilk Yozgat’ımız kavuştu. Şuan Tıp Fakültesi Hastanemizde tamamlandı. Yozgat’ımız sağlık üssü haline geldi. Yozgat’ımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan 16 Nisan referandum oylamasında ülke genelinde ilk 5’lerde yer almamız ilimizin ne kadar milliyetçi vatansever olduğunu gözler önüne sermiştir. Bu yüzden Yozgat’ımız yatırım noktasında her şeye layıktır ve hak ettiği noktaya gelmesi için gerek bizler gerekse Sayın Bakanımız büyük gayret içindedir.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.