""

Başer: Yozgat’ımız sağlıkta altın çağını yaşıyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:41

Başer: Yozgat’ımız sağlıkta altın çağını yaşıyor

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat’a sağlık alanında ciddi yatırımların yapıldığını belirterek, şehrin sağlıkta altın çağını yaşadığını söyledi.

Başer: Yozgat’ımız sağlıkta altın çağını yaşıyor
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

Milletvekili Başer, beraberinde Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Meclis Üyesi Ali Açıkgöz ve bazı partililerle birlikte Esente Mevki Şehir Hastanesi güzergahında yapımına başlanılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaat alanında incemelerde bulundu. Başer’e burada Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr Babür Cevheroğlu, hastane inşaatı ahkkında bilgi verdi.
Başer, “Yozgat’ımız her alanda olduğu sağlık alanında da değişim ve dönüşümü yaşıyor. 475 yataklı son derece modern hastane ile Yozgat’ımız Avrupa standartlarının da üzerinde bir hastaneye kavuşmuş oldu. Yine önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Tıp Fakültesi Hastanemiz, ilçelerimizde hizmete açılan ve tıbbın son teknik cihazları ile donatılan hastanelerle sağlıkta çok büyük gelişmeleri hep birlikte yaşadık. Şuan yine Yozgat’ımıza yakışır bir diş hastanemiz yapılıyor. Bunlar gerçekten çok büyük küçüksenemeyecek hizmetlerdir. AK Parti sadece Yozgat’ta değil ülkemizin dört bir tarafında bu gibi hizmetleri bir bir gerçekleştiriyor.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.