""

Başer’den Dönmez’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:37

Başer’den Dönmez’e ziyaret

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmezi Makamında ziyaret etti.

Başer’den Dönmez’e ziyaret
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 17:26

Aydıncık, Çandır, Doğankent, Eymir, Baydiğin, Dedefakılı ve Karayakup Belediye Başkanları ve Çandır İlçe Başkanı ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret eden Başer, Aydıncık ve Çandır ilçelerine, Baydiğin, Eymir ve Karayakup Beldelerine Doğalgaz dağıtım ağına alınması hususunda görüştüklerini belirtti.
Başer, Doğalgaz dağıtım ağına alınan yakın zamanda doğalgaz verilecek olan Doğankent ve Dedefakılı Beldeleri, Yozgat’ın tüm taleplerine müspet yaklaşım gösteren, ilçeleri ve Beldeleri doğalgazla buluşturan kıymetli Bakan Dönmez’e şehrim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.