""

Başer,Fransa’da ‘Evet’i anlatacak « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:15

Başer,Fransa’da ‘Evet’i anlatacak

Referandum çalışmaları için Fransa’ya giden AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Lyon ve Marsilya’daki gurbetçi vatandaşlar ve iş dünyasının temsilcileri ile bir araya gelecek.

Başer,Fransa’da  ‘Evet’i anlatacak
Son Güncelleme :

14 Mart 2017 - 7:00

Türkiye ile Avrupa’nın birçok ülkesinde yaşanan sıkıntılara rağmen Fransa’da referandum çalışmalarını yürütecek olan AK Parti Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Başer, Fransa’daki programına Lyon bölgesinden başlayacak. Fransa’da bir hafta kalacak olan Başer, DITIB merkezini ziyaret edecek. Daha sonra bölgenin önemli iş adamlarından Groupe Avenır’la bir görüşme yapacak. Başer, sandık kurullarında görev alacak vatandaşlarla genel bir değerlendirmede bulunacak.
Başer, Lyon’da üç gün boyunca yapacağı toplantılar ve ziyaretlerin ardından Marsilya’ya geçecek. Başer, Marsilya’da gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelerek referanduma ilişkin değerlendirmelerini anlatacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.