""

Başhekim Dr. Ali Demir, Ebeler Haftası’nı kutladı « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 01:12

Başhekim Dr. Ali Demir, Ebeler Haftası’nı kutladı

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir, Ebeler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, anne ve bebek sağlığının korunmasında ve sağlıklı nesillerin oluşmasında önemli rol oynayan ebelere teşekkürlerini iletti.

Başhekim Dr. Ali Demir, Ebeler Haftası’nı kutladı
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 17:51

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir, Ebeler Haftası’nı kutlamak amacıyla bir mesaj yayımlayarak, anne ve bebek sağlığının korunmasında önemli bir rol oynayan ebelerin değerine vurgu yaptı.
Başhekim Demir, ebelerin anne ve bebek sağlığının korunmasında ve sağlıklı nesillerin oluşmasında önemli bir rol oynadığına dikkat çekti. Fedakar çalışmaları ve özverisiyle annelerin ve bebeklerin en yakın sağlık destekçileri olduğunu belirten Dr. Demir, ebelerin gecelerini gündüzlerine katarak, annelerin ve bebeklerin en zor zamanlarında yanlarında olduğunu ifade etti.
Demir: “Anne ve bebek sağlığının korunmasında ve sağlıklı nesillerin oluşmasında önemli rol oynayan ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutlarım. Ebelerimiz, fedakar çalışmaları ve özveriyle annelerin ve bebeklerin en yakın sağlık destekçileridir. Gecelerini gündüzlerine katarak, annelerin ve bebeklerin en zor zamanlarında yanlarında duran ebelerimize minnettarım. Bu vesileyle tüm ebelerimizin Ebeler Haftası’nı kutlar, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.”dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.