""

Başhekim Kozan: Personelimiz kahramanlarımızdır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:56

Başhekim Kozan: Personelimiz kahramanlarımızdır

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, hastane personeline yönelik moral ziyaretleri kapsamında hastanede görevli şoförleri ziyaret etti. Başhekim Kozan: Onlar hastanemizin kahramanlarıdır. ”dedi.

Başhekim Kozan: Personelimiz kahramanlarımızdır
Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 11:38

Başhekim Kozan, hastanede hizmet kalitesinin artırılması vatandaşlara daha sağlıklı hizmetler sunulması amacıyla hastane personeli ve hastalara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerde personelin istek ve taleplerine ilişkin fikir alışverişinde bulunan Başhekim Kozan, hastalarla da kurduğu diyaloglarla sağlık hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesini sağlıyor.

Başhekim Kozan, “Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya ve onlarla bire bir görüşmeye çalışıyorum. Sağlık hizmetimizin en önemli sürecini içinde barındıran sevk ve nakil sürecini Multidisipliner bir yaklaşımla hizmette sınır tanımayıp, başarılı bir şekilde sunan personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.