""

Başkan Açıkel: Doğalgaz çalışmasında bozulan yollarımızı yeniden yaptık « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:54

Başkan Açıkel: Doğalgaz çalışmasında bozulan yollarımızı yeniden yaptık

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, ilçede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolları yeniden asfaltını atarak vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Başkan Açıkel: Doğalgaz çalışmasında bozulan yollarımızı yeniden yaptık
Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 13:18

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, belediye olarak alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde önemli projeleri hayata geçirdik. Belediyenin asli görevleri arasında yer alan alt yapı ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. ilçemizin dört bir tarafında yaptığımız çalışmalarla ilçemize yakışır bir görüntü ortaya çıktı.

Doğalgaz nedeniyle bozulan yol ve kaldırım çalışmalarımız kapsamında ; Yenidoğan Mahallesi 16, 17, 18 ve 19 numaralı sokaklarda bozulan yolları yeniden yaptık. Hastane yolunda ise yol genişletme ve kaldırım çalışmasına başladık. Bunun yanı sıra gençlerimize hizmet verecek  Gençlik Merkezimizin zemin katına ulaştık. Buna yönelik çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” Diye konuştu. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.