""

Başkan Açıkel Gençlik Merkezi inşaatını inceledi « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 14:22

Başkan Açıkel Gençlik Merkezi inşaatını inceledi

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, belediye tarafından yapımı hızla devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Açıkel, vaadettiği projelerden birini daha ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Açıkel Gençlik Merkezi inşaatını inceledi
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:45

Başkan Açıkel, “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan sponsorluk ve reklam anlaşması uyarınca belediyemiz tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezin yapımında sona yaklaşıldı. Hacı Hasan Bor Parkı yanındaki arsamıza, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yaptığımız sponsorluk ve reklam anlaşması uyarınca bu projemizi ilçemize kazandırdık. İnşallah bu yıl içerisinde hizmete açacağız. İlçemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Sarızeybek İş ve Kültür Merkezi, Galericiler Sitesi, Yeni Terminal, Karayolları kavşak genişletme çalışmaları, emülsiyon kaplama ve agrega yıkama tesisi, yeni makine ikmal parkı, yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası ve daha birçok hizmeti ile ilçeye kazandırarak Sarıkayalıların takdirini topladı. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.