""

Başkan Açıkel, TEOG’da ilk 10’a giren öğrencilere yemek verdi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:31

Başkan Açıkel, TEOG’da ilk 10’a giren öğrencilere yemek verdi

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçede TEOG sınavında ilk 10’a giren öğrencilere akşam yemeği verdi.

Başkan Açıkel, TEOG’da ilk 10’a  giren öğrencilere yemek verdi
Son Güncelleme :

16 Ocak 2017 - 7:00

Yemeğe, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri ve dereceye giren öğrencilerle birlikte aileleri katıldı.
Kervan Pide ve Kebap salonunda düzenlenen yemekte öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesi ve diğer öğrencilerin teşvik edilmesi amaçlandığı belirtildi.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş başarının geçici değil kalıcı olması adına yapılabilecek olan konulara değindi. Dereceye giren öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Yoldaş, ilçe eğitimine verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e teşekkür ederek plaket takdim etti.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel’de başarılarından dolayı öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
Açıkel, “Geleceğimizin teminatı siz değerli öğrencilerimizin bu başarısı aileniz kadar, öğretmenlerinizi ve bizleri çok mutlu etti. Bir toplumun gelişmesi için öncelikle eğitimin çok ileri derecede gelişmiş olmsı lazım. Bu bakımdan bizlerin tek isteği sizlerin başarılı bir şekilde eğitimlerinizi tamamlamanız, ailenize, vatanınıza ve milletinize faydalı bir birey olarak yetişmenizdir. Bu vesile ile başarılarınızın devamını diler, başta öğretmenleriniz olmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürümüz, şube müdürlerimiz ve ailelerimizi tebrik ediyorum.”diye konuştu.Konuşmaların ardından Başkan Açıkel, öğretmenler, idareciler ve öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.