""

BAŞKAN AÇIKEL’DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:55

BAŞKAN AÇIKEL’DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutlayıp karanfil verdi.

BAŞKAN AÇIKEL’DEN ÖĞRETMENLERE KARANFİL
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Öğretmenlerin çok önemli bir mesleği icra ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Ömer Açıkel, “Bugün değil öğretmenlerimizin her gün hatırlanması gerekir. Gelecek nesillerin vatanına, milletine ve devletine bağlı bir nesil olarak yetişmesi elbette öğretmenlerin katkısı ve gayreti ile olacaktır. Bu bakımdan öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor.
Gelişmiş toplumlara baktığımızda eğitimin kalitesinin ne kadar yükseklerde olduğunu görebiliyoruz. Fakat eğitim kalitesi düşük toplumlarda sorunlar daha fazla göze çarpmaktadır. İnşallah yarınlarımız öğretmenlerimizin tutacağı ışıkla daha aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmenlerimizin bugünü kutluyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.