""

Başkan Açıkel’e büyük ödül « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:15

Başkan Açıkel’e büyük ödül

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e 7. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’nde büyük ödül.

Başkan Açıkel’e büyük ödül
Son Güncelleme :

27 Ocak 2017 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Buhara Dergisi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri Töreni’nde “Yılın Kültür ve Turizme Katkı Sağlayan Belediye Başkanı Ödülü” verildi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, Ahmet Özhan, Alişan ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı, Sheraton Otel’de, Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen törende, Başkan Açıkel, ödülünü AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu’dan aldı. Açıkel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bu ödülden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Bu ödülü almanın gurur verici olduğunu ifade eden Açıkel, açıklamasında şunları kaydetti:
“Ödüle vesile olan projelerin uygulanmasında emeği geçen Sarıkaya Masal Gibi proje ekibine ve Bozok Sahne Sanatları ekibine, bütün mesai arkadaşlarım ve basında tanıtımını yapan basın mensuplarına ve tabiki bütün Sarıkayalı hemşerilerime teşekkür ederim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.