""

Başkan Arslan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:18

Başkan Arslan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, ilçedeki esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu, esnafın karşılaştığı sorunları ve taleplerini dinledi.

Başkan Arslan, esnafın sorun ve taleplerini dinledi
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:19

Esnaflarla yapılan ziyaretlerde birebir görüşen Başkan Arslan, ilçe esnaflarının karşılaştığı sorunları ve beklentilerini ilk ağızdan öğrenme fırsatı buldu. Başkan Arslan, yaptığı açıklamada, esnafların şehrin ekonomik ve sosyal dokusunda önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Arslan, onların sorunlarını dinleyip çözüm üretme konusunda kararlı olduklarını ifade etti.
Başkan Arslan, “İlçe esnaflarımızı ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinleme fırsatı bulduk. Esnaflarımızın yaşadığı herhangi bir sıkıntı veya ihtiyaçları varsa, ilgili birimlerimize talimatlarımızı ilettik. Esnaflarımızın huzur ve refah içinde çalışmalarını sağlamak, ilçemizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla her zaman yanlarında olacağız.”dedi. /Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.