""

Başkan Arslan Gazetemizi Ziyaret Etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:06

Başkan Arslan Gazetemizi Ziyaret Etti

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Arslan, Bursa’da Federasyon olarak Yozgat’ın örf, adet, gelenek ve göreneklerini sosyal yönden yaşatmaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Arslan Gazetemizi Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2022 - 13:46

Sürmeli festivali etkinliklerine katılmak üzere Yozgat’ta çeşitli ziyaretler yapan Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Arslan, gazetemize yapmış olduğu nezaket ziyaretinde Federasyon olarak, yapmış oldukları çalışmalarla bilgiler paylaştı.

Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak ile bir süre sohbet eden Başkan Arslan, Bursa’da eğitim gören öğrencilere burslar verdiklerini belirterek, “Bursa bugün itibariyle 100 bin Yozgatlı hemşerimiz yaşamaktadır. Federasyon olarak, her alanda etkin çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kamu alanında da çok sayıda Yozgatlı bürokratlarımız görev yapmaktadır. Mutlu Yuva Yaşam evlerimizde 100’den fazla çocuğumuzun her türlü ihtiyaçlarını federasyon olarak, üstlenmiş durumundayız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.