""

Başkan Arslan, gençlerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 14:34

Başkan Arslan, gençlerle buluştu

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, milli ve manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesini arzu ettiklerini belirterek, gençlerin değişim ve gelişmede söz sahibi olacaklarını söyledi.

Başkan Arslan, gençlerle buluştu
Son Güncelleme :

26 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyelerini Hayri İnal konağında ağırlayarak, sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Yozgat Belediye Başkan Yardımcıları Talip Karslıoğlu ve Ahmet Akgün’ün de katıldığı toplantı samimi bir ortanda gerçekleştirdi.
TÜGVA Yozgat İl Temsilcisi Recayi Büyüksoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yozgat’ta göreve geldikten bu güne kadar yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini aktaran Büyüksoy, “Milli ve manevi değerlerine sahip gençlerimizin yetişmesini arzu ediyoruz. Bu çerçevede oluşturduğumuz komisyonlar marifetleriyle eğitim çalışmalarının yanı sıra gençlerimizin temel sorunları ve talepleriyle yakından ilgileneceğiz” dedi.
TÜGVA’nın dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulan yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu kaydeden Büyüksoy, ortaokuldan başlamak üzere lise, üniversite, çalışan gençlik, esnaf ve tüccar olarak, tüm gençliğin samimi, inançlı duruşu ve kalkışıyla, başarısıyla her şeyiyle birer örnek insan teşkil edebilmesini istediklerini kaydetti.
Büyüksoy, “Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamayı misyon edinen vakıf medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmayı hedeflemektedir” diye konuştu.
BELEDİYE
HİZMETLERİNİ
ANLATTI
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, gençlerin yönetimlerde söz sahibi olmasının, değişim ve gelişimi hızlandıracağını söyledi.
Yozgat’ta insan odaklı hizmet ürettiklerini ifade eden Arslan, Yozgat’ın daha yaşanılabilir ve modern bir görünüme kavuşması için var güçleri ile çalıştıklarına değindi.
Arslan, “Yapılan her hizmet insana yapılan hizmettir. Bu düşünce ile şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Gençlerimiz bu şehrin bir parçasısınız. Yaptığımız her hizmette sizleri de düşünerek, sosyal ve kültürel yaşamınıza katkı sağlayacak eserleri şehrimize kazandırmak istiyoruz. Yozgat bizim ortak paydamızdır. Yozgat’ı seviyorsak Yozgat için çalışacağız. Bu sebeple çok iyi çalışmalıyız ve kalıcı eserler bırakmalıyız” dedi.
Yozgat’ın gelişme noktasında çıkış yolunun güçlü bir üniversite kenti ve eğitim kampüsü olmasından geçtiğini dile getiren Arslan, Yozgat’ı tercih edebileceği yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz.
ARABAŞI İKRAM ETTİ
Başkan Arslan, gençlere, kış mevsimi dolayısıyla muhabbeti, birlik ve beraberliğin artmasına vesile olan arabaşı ikram etti. TÜGVA üyesi 60 gencin katıldığı gecede samimi bir ortam oluştu. Arabaşı yutan gençler, Başkan Arslan’a sorun ve beklentilerine ilişkin taleplerini ilettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.