""

Başkan Arslan: Hakeden kalacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:05

Başkan Arslan: Hakeden kalacak

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, yeni sezon öncesinde takımın iskeletini bozmama kararına sadık kalmaya çalışacaklarını söyledi. İyi olan, takıma katkısı olan oyuncularla yeniden masaya oturmak istediklerini belirten Arslan, “Transferde hissi davranmak bize pahalıya malolur. Profesyonelliğin gereklerini yerine getireceğiz ve formayı gerçekten haketmiş ve takıma gelecekte de yararlı olacak isimler takımda kalacaktır” dedi.

Başkan Arslan: Hakeden kalacak
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2017 - 7:00

Yeni sezon öncesi Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan, iç transferdeki politikalarını anlattı.
HEPSİ KALİTELİ
Bazı belirsizliklerin ortadan kalkmaması nedeniyle yeni sezon çalışmalarına henüz startı vermediklerini ancak bunun kesinlikle farklı şekilde yorumlanmamasını isteyen Arslan, şu açıklamaları yaptı: “Kadromuzdaki isimlerin tamamı çok kaliteli. İki sezondur şanssız bir şekilde şampiyonluğu kaybetmiş olmamızın üzüntüsünü yaşadık ama hayat devam ediyor ve yeni sezon da bizden büyük beklentiler var. İyi bir takım olma yolunda hissi davranmadan ve geçen yıl faydalandığımız isimlerin kalması noktasında gereken yapılacak.”
HEDEF YENİDEN ZİRVE
Hedefin bu sezon Üçüncü Lig olduğunu, bunun içinde çok sistemli ve akılcı bir çalışma yürüteceklerini kaydeden Arslan, “Henüz teknik adamı belirlemedik ama istenen hedefe gidilmesi noktasında ne gerekiyorsa yapılacak. Kendisinin de fikirlerini alarak transferde yine takıma faydalı olacak ve kısa sürede ayak uyduracak takviyeler yapmayı hedefliyoruz. İç’te fazla bir sıkıntımız yok. Dediğimiz gibi geçen sezon faydalandığımız, ya da faydalanacağımızı düşündüğümüz isimlerin kalmasına ve iskelet kadronun bozulmamasına özen göstereceğiz.”
BAŞARI BİRLİKTEN GEÇİYOR
Başarının bir ve beraber hareket etmekle yakalanabileceğine dikkat çeken Arslan, “Bu takım ne bizim ne bir başkasının. Bu takımın tüm Yozgat’ındır ve öyle de kalacak. Eğer başarılı olacaksak da birlikte olacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19