""

Başkan Arslan makamını 2. sınıf öğrencilerine devretti « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 01:02

Başkan Arslan makamını 2. sınıf öğrencilerine devretti

Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sakarya İlkokulu 2. sınıf öğrencileri Azra Taştak ve Hamza Altun’a temsili olarak başkanlık koltuğunu devretti. Ziyarette, okul müdürü Osman Coşar ve sınıf öğretmeni Nuri Karakaş da öğrencilere eşlik etti.

Başkan Arslan makamını  2. sınıf öğrencilerine devretti
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 17:53

Ziyaret sırasında, minik başkanlar kentin gelişimi ve çocukların yaşam kalitesi üzerine değerli fikirlerini paylaştılar. Öncelikle, şehirdeki konakların artırılmasını ve tarihi dokunun korunmasını talep ettiler. Ayrıca, halkın yoğun kullandığı park ve bahçelerin temizlik ve bakımının artırılması gerektiğini belirttiler.
Belediye Başkanı Kazım Arslan, minik başkanların bu önemli taleplerini dikkatle dinleyerek, çocukların görüşlerinin ve önerilerinin belediye çalışmalarında büyük önem taşıdığını vurguladı. Başkan Arslan, “Çocuklarımızın geleceğe dair fikirleri ve düşünceleri bizim için çok değerlidir. Onların gözünden şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.
Minik başkanlar, bir günlük süreyle “küçük başkanlar” olarak belediye başkanının makamında görev yapmanın gururunu yaşadılar./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.