""

Başkan Arslan: Yozgat için güzel ve doğru şeyler yapmanın gayretindeyiz « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 22:06

Başkan Arslan: Yozgat için güzel ve doğru şeyler yapmanın gayretindeyiz

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş’ın belediye makamındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resminin kaldırıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Bu tür şeylerle kamuoyunu meşgul etmeye kimsenin hakkı yok. Cumhurbaşkanımız herkesin cumhurbaşkanıdır. Bizler Yozgat’ımız için güzel ve doğru şeyler yapmanın gayretindeyiz.”dedi.

Başkan Arslan: Yozgat için güzel ve  doğru şeyler yapmanın gayretindeyiz
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:20

Belediye Başkanı Kazım Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında İl Başkanı Çelebi Altntaş’ın iddialarına şöyle yanıt verdi: “Yozgat için iyi şeyler, güzel bir şeyler, doğru bir şeyler yapmanın gayreti içerisindeyiz. Zaten bu süreç içerisinde Yozgat’ta bir şeylerin değişmeye başladığını insanlarımız gördü. İnsanlarımız bir şeylerin değişebileceğini, bir şeylerin yapılabileceğine dair umutlarının tazelediler. Ve biz biliyoruz ki Yozgatlı hemşehrilerimizin şahsımızla ilgili çok büyük bir güveni var. Ve aynı zamanda da çok büyük beklentileri var. Bütün gayretimiz, mesai arkadaşlarımızla birlikte yol arkadaşlarımızla birlikte bu güveni zedelemeden bu beklentileri Yozgat Yunus için iyi bir şeyler, güzel bir şeyler, doğru bir şeyler yapmaktır. Bütün gayretimiz bunun içindir. Tabii yeni bir belediye devraldık. Doğal olarak devraldığımız belediyenin tablosunu devraldığımız nokta ve noktada nelerle karşılaştığımızı bilmesi gerektiği için Yozgatlı hemşehrilerimizle de belediyemizle yapılan birtakım yanlış uygulamaları paylaştık. Bu bir siyaset değildir. Bu bir karşıtlık değildir. Bu herhangi bir partiye ya da geçmiş dönem burada görev yapan arkadaşlarımızla ilgili bir düşmanlık değildir. Onlara düşmanlık gütmek değildir. Biz hayatımız boyunca haklı ve hakikati konuşmak zorundayız. Bizim gayretimiz. Bunun için şayet yanlış giden bir şeyleri paylaşıyorsak, yanlış giden bir şeyleri kamuoyunun gündemine getiriyorsun Bu tamamıyla kamuoyunun bunu bilmesine gerektiği bilmesi gerektiğine olan inancımız sebebiyledir. Ancak dünden beri bilhassa da bugün bazı internet sitelerinde bazı internet gazetelerinde AK Parti il başkanının beyanına dayanarak birtakım yalan haberler çıkmıştır. Bu basın toplantısını ya da bu canlı yayını yapmamın sebebi de  budur. İddia edilen şey şu. Bizim belediye başkanlığı makam odasında Cumhurbaşkanımızın resmini kaldırdığımız iddiasıdır. Bu iddia bir defa külliyen yalandır. Hiçbir zaman cumhurbaşkanımızın resmi bu odadan kaldırılmadı. Ben de bu ülkenin bir ilinin, bir belediye başkanı olarak cumhurbaşkanımızı Kendi Cumhurbaşkanımız olarak kabul ediyorum. Cumhurbaşkanımızı sevdiğini iddia edenler, bu yalanları ortaya atanlar kadar da cumhurbaşkanımıza en az onlar kadar saygımız vardır. Çünkü bu devletin cumhurbaşkanıdır. Seçim 31 Mart’ta bitmiş ve orada kalmıştır. Şimdi bize düşen şimdi bize düşen önümüze bakmaktır. Yeni şeyler konuşmaktır. Tabii önümüze bakarken de birbirimize yardımcı olmaktır. Yozgat halkı bir karar verdi. Yeniden Refah Partisi’nden beni seçti.Bu noktada herkes halkın kararına saygı göstermek zorundadır. Bu tür yalan yanlış haberlerle kamuoyunu meşgul etmek yerine bize nasıl yardımcı olacaklarının, bizimle beraber Yozgat’ı nasıl daha büyüteceklerinin, nasıl daha geliştireceklerinin gayreti içerisinde olsalar ve el ele gönül gönüle Yozgat’ı daha iyi noktalara, daha güzel noktalara taşıyabilsek. Benim beklentim buydu.”/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.