""

Başkan Çelik’ten Yozgat bürokratına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:40

Başkan Çelik’ten Yozgat bürokratına ziyaret

Yozgat Genç Sanayici ve İşadamları Derneği ( YOGİSAD ) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çelik, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yozgat bürokratını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Çelik’ten Yozgat  bürokratına ziyaret
Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 7:00

YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı ziyaret etti. Daha sonra İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Selçuk Yıldırım’ı ardından da Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Salih Karacabey’i ziyaret ederek günün anısına Türk bayrağı ve Kur’n-ı Kerim hediye etti. Çelik Vali Yurtnaç’a Sekili bölgesinde köylüler tarafından karpuzdan yapılan pekmez hediye etti.
Çelik, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, amacının Yerköy ilçesine ve bölgeye kalıcı hizmet alanları oluşturulmasını sağlamak olduğunu ifade etti.
Çelik Şunları kaydetti: “ Dernek olarak bölgemize bir nebze katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda önce Sayın Valimizi ziyaret ederek gördüğümüz eksiklikleri ve ilçemize yapılması gereken şeyleri ilettik. Bölgemiz tarıma dayalı olduğu için üretilen ürünlerin değerlendirilmesi için yaptığımız araştırmaları kendisine ilettik.
Umarım ilçemiz adına Yozgat’ımız adına güzel gelişmeler yaşanır.”dedi.
Vali Yurtnaç ziyaretinin ardından Alay Komutanı Sayın Selçuk Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Çelik, 15 Temmuz FETÖ askeri darbe girişiminde İl yöneticileri ve özelikle Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım’ın Türk subayına yakışır örnek bir tavır sergilediğini söyledi.
Daha sonra Rektör Karacabey’i ziyaret eden Çelik, ilçede üniversite bünyesinde kurulacak fakültelerin tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine ışık tutacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.